úterý 14. srpna 2012

Paddleboarding na vlně v Krumlově!



Z Chorvatska jsem se vrátil koncem července. Do odjezdu na MS do Lotyšska zbývaly ještě dva týdny a předpověd na vítr v česku byla nulová. Po tom co jsem zařídil v Praze, vše co bylo potřeba, začal jsem přemýšlet o další možnosti prázdninového vyžití.

 Možností bylo více, ale nakonec zvítězila varianta se na několik dní přesunout na jih čech. Parkrát jsme s Rotťákem zařádili na kanále v Českém Vrbném, kde sjíždění kanálu střídaly nekontrolované pády a dlouhé rozplavbyJ Jinak jsme si ale užívali hezkého počasí a sjíždění Vltavy s ostatními vodáky. Cítili jsme, ale že je třeba paddleboarding na Vltavě posunout zase někam dále. Loňský adrenalin ze sjíždění jezů ve stoje už přestal být po pár návštěvách Vltavy a po sjetí slovinské Soči výzvou. 
Nakonec jsme našli, to co jsme hledali na jezu Lyra v Krumlově. I když mi to příšlo jako šílenost, Rotťák se rozhodl napádlovat do jezu ze spodu a ridovat válec. K překvapení nás obou to opravdu šlo.J



 Strávili jsme pak na samotném jezu v Krumlově několik dnů a užívali si paddleboardingu na válci. Můžete kouknout na fotky i video. Brzy se snad ale dostaneme k sestříhání lepšího videa z naší celé akce na Vltavě a v Českém Vrbném. Dříve se ale určitě můžete těšit na video ze Soči na kterém už pracujeme.



Aloha Zímák

Žádné komentáře:

Okomentovat