čtvrtek 20. června 2013

Soča volume 2


Po loňském návratu s paddleboardového tripu na slovinské Soče nám bylo jasné, že se sem budeme muset brzy zase vrátit. Když se nám letos tedy znovu naskytlo nabídky připojit se k partičce kajakářu kolem Honzy Koláře, upravili jsme si náš zkouškový program ve škole a vyrazili jsme. Už dopředu jsme slyšeli, že letos bude Soča divočejší, než ji známe, protož stejně jako v Česku i ve Slovinsku proběhli začátkem června povodně. My jsme naštěstí měli letos relativně natrénováno, protože jsme využili povodňových dešťů v ČR a jeli jsme dvakrát Kamenici. Nezaháleli jsme ani s tréninkem na slalomových kanálech ve Veltrusech a v Českém Vrbném. 
Letos se ke mně a Rotťákovi připojil za paddleboardovou partičku i Tomáš Albey Vaněček a tak jsme jeli v plné sestavě. Soču jsme si parádně užili a posunuli naše paddleboardové schopnosti zase o kousek dál. Určitě časem sestříháme i video, protože záběrů máme přehršel. Zatím tedy jen odkazuji na video z loňské akce. 




Teď si od paddleboardu trochu odpočinu, protože příští týden odjíždím do Chorvatska trénovat na mistrovství světa ve Formula windsurfing, které se uskuteční v polovině července. Po loňském postupu do zlaté skupiny bych chtěl tento úspěch zopakovat.






odkaz na video z loňského tripu zde a odkaz na článek zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat